Win twee keer je inzet bij winst van de ploeg uit Rome!

Voor vanavond staan er in de serie A twee wedstrijden op het programma. Allereerst trappen Hellas Verona en Lazio Roma af om 18:30 vanavond. Vervolgens treffen AC Monza en Sampdoria elkaar in de competitie, deze wedstrijd wordt om 20:45 afgetrapt.

Hellas Verona neemt het thuis op tegen Lazio Roma. Beide teams wisten 8 punten binnen te slepen over de laatste 5 competitiewedstrijden. Zowel Hellas Verona als Lazio Roma wisten van die 5 wedstrijden er 2 te winnen, 2 gelijk te spelen en er slechts 1 te verliezen.

Voor de club uit Verona zijn de 8 punten die in de afgelopen 5 wedstrijden behaald zijn erg belangrijk geweest. Zo heeft de ploeg de laatste plek in kunnen ruilen voor de 18e plaats. Ook de wedstrijd van vanavond tegen Lazio Roma is een belangrijke. De ploeg uit Verona zal uiteindelijk namelijk nog een plek moeten stijgen willen ze degradatie voorkomen.

Ook voor de club uit Rome is het vanavond een wedstrijd die gewonnen moet worden. Wanneer Lazio weet te winnen zullen ze stijgen naar de derde plek van de ranglijst. Directe concurrenten AC Milaan en Atalanta hebben afgelopen weekend beide verloren, Lazio Roma zal dus goede zaken doen wanneer er gewonnen word.

De vorige wedstrijd tussen Hellas Verona en Lazio Roma eindigde in een 2-0 eindstand door goals van Ciro Immobile en Luis Alberto. Ondanks de goede vorm van afgelopen weken van Hellas Verona gaan wij er van uit dat Lazio Roma de wedstrijd weet te winnen.