De Koninklijke winnen met twee doelpunten verschil voor drie keer je inzet!

Vandaag komt de top 3 van de Spaanse voetballeague, de La Liga, in actie. Om 14:00 komt Real Madrid uit bij RCD Mallorca in actie. Vervolgens ontvangt Girona FC het slecht presterende Valencia CF, die om 16:15 aftrappen. Real Sociedad – Real Valladolid trappen om 18:30 af. Tenslotte trappen FC Barcelona en Sevilla FC om 21:00 af. Zowel FC Barcelona, Real Madrid als Real Sociedad zijn te zien op Ziggo kanaal 14. Het belooft een lekkere voetbaldag te worden bij Ziggo.

RCD Mallorca neemt het thuis op tegen de Koninklijke. De ploeg uit Mallorca staat momenteel op een knappe 10eplaats in de competitie. Ze wisten in hun laatste 5 wedstrijd 6 punten binnen te slepen (2 keer gewonnen, 0 gelijk, 3 verloren).

Het uitspelende Real Madrid staat momenteel 2e in de competitie. De ploeg van Carlo Ancelotti staat momenteel 5 punten onder het FC Barcelona van Xavi. We kunnen stellen dat de spanning er dit seizoen nog volop inzit tussen de nummer 1 en 2 van de ranglijst. Real Madrid wist 10 punten uit de laatste 5 wedstrijden te slepen (3 keer gewonnen, 1 gelijk, 1 verloren).

De eerdere ontmoeting dit seizoen tussen Real Madrid en RCD Mallorca vond plaats in Estadio Santiago Bernabéu. Deze wedstrijd werd met 4-1 door Real Madrid gewonnen. Vinicius Junior wist in de 72e minuut de 2-1 binnen te schieten. Uiteindelijk scoorden Rodrygo en Antonio Rüdiger nog in de slotfase.

Wij denken dat Real Madrid vanmiddag overtuigend zal winnen. Om die reden denken wij dat het mogelijk is om Real Madrid -1 Handicap te zetten.

Live Betting NL - de #1 op live wedden