Arsenal swingt morgen opnieuw tegen het geplaagde Everton onder de nieuwe coach Sean Dyche.

Vandaag speelt de beste uitploeg uit de Premier League tegen de ploeg die maar 8 punten pakte thuis in 10 duels. De ploeg uit London wist zelfs voor alsnog maar 1 uitwedstijd te verliezen, dit was uit bij Manchester United. Deze wedstrijd domineerde ze tevens ook en kwamen de nodige kansen om de hoek kijken.

Afgelopen winterbreak kreeg Arsenal een naar belletje vanuit Qatar, Gabriel Jesus had namelijk een knieblessure opgelopen. Dit was op dat moment een enorme grote aderlating, aangezien Jesus een enorm grote rol speelde in het succes tot nu toe in Noord Londen. Zijn vervanger deed het tot nu toe zeker niet slecht in invalbeurten, Eddie Nketiah. Maar toch had men twijfel over of hij de schoenen kon vullen van Jesus. Dit is zeker het geval tot nu toe zo werd elke wedstrijd in competitieverband tot nu toe winnend afgesloten en scoorde hij al 6 goals.

Om op de laatste genoemde Nketiah terug te komen, dit succes realiseert hij natuurlijk niet alleen dit doet hij in aanvallend opzicht voornamelijk Saka, Martinelli en Odegaard. Deze verkeren ook ieder in topvorm. De coach van Arsenal heeft aangegeven iedere wedstrijd als een finale te zien, beetje cliché maar wel waar aangezien City een ijzersterk team heeft.

In de laatste 5 wedstrijden in competitieverband waar Nketiah basis stond behaalde de drie voorin gezamenlijk minimaal 3 shots on target. Wij adviseren dan ook voor morgen de over 2.5 on target de spelen van de 3 aanvallers bij de Gunners.