Doelpuntrijke wedstrijd tussen twee middenmoters voor ruim drie keer je inzet!

Vanavond is het weer tijd voor een wedstrijd in de Ligue 1. Middenmoters Lorient en Stade Rennais gaan het tegen elkaar opnemen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, gelegen in Lorient. Scheidsrechter Benoît Millot blaast om 21:00 voor het begin van de wedstrijd.

Nummer zeven van de Ligue 1, Lorient, wist 32 punten te behalen uit negentien wedstrijden. De ploeg van Régis Le Bris wist negen keer te winnen. Daarnaast speelde ze vijf keer gelijk en werd er vijf keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze 31 doelpunten te maken en werden er 29 geïncasseerd. Nigeriaan Terem Moffi is de topscorer van Lorient, hij wist twaalf goals te maken.

De uitploeg, Stade Rennais, staat met 37 punten uit negentien wedstrijden op de vijfde plaats in de Ligue 1. De ploeg van Bruno Genesio wist maar liefst elf keer te winnen. Daarnaast speelde ze vier keer gelijk en werd er vier keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze 36 keer te scoren en moesten ze twintig goals incasseren. Aanvaller Martin Terrier is de topscorer van Stade Rennais, hij wist negen keer het doel te treffen.

Dit is de 21ste keer dat beide teams tegenover elkaar staan. Lorien wist vier onderlinge wedstrijden te winnen en zes keer eindigde het in een gelijkspel. Stade Rennais wist Lorient tien keer te verslaan in de geschiedenis.