Die Roten Bullen blijven voor de negentiende keer op rij ongeslagen en weten te winnen voor ruim vier keer je inzet!

Vanavond is het weer tijd voor een wedstrijd in de Bundesliga. RB Leipzig gaat het thuis opnemen tegen VfB Stuttgart. De wedstrijd begint om 20:30 en wordt gespeeld in de Red Bull Arena, gelegen in Leipzig. De wedstrijd staat onder leiding van de 41-jarige Felix Zwayer. 

De thuisploeg, RB Leipzig, staat met 32 punten uit zeventien wedstrijden op de derde plaats in de Bundesliga. De ploeg van Marco Rose wist negen wedstrijden te winnen. Daarnaast speelde ze vijf keer gelijk en werd er drie keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze 37 keer te scoren en moesten ze 23 goals incasseren. Christopher Nkunku is de topscorer van RB Leipzig, hij wist twaalf keer te scoren.

De tegenstander, VfB Stuttgart, staat met zestien punten uit zeventien wedstrijden op de vijftiende plaats in de Bundesliga.

De ploeg van Bruno Labbadia wist slechts drie keer te winnen. Daarnaast speelde ze zeven keer gelijk en werd er zeven keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze 21 keer te scoren en moesten ze dertig goals incasseren. De topscorer van VfB Stuttgart is Serhou Guirrassy, hij wist zes keer te scoren. 

Dit is de tiende keer dat beide teams het tegen elkaar opnemen. Leipzig heeft nog geen enkele keer verloren van VfB Stuttgart. Ze wisten zeven keer te winnen en twee keer eindigde het in een gelijkspel.