Mexicaanse trots van Ajax laat vanavond weer zijn doelgericht zien tegen Volendam thuis.

Ajax is momenteel in dramatische vorm wat heeft geresulteerd in 6 wedstrijden achter elkaar geen overwinning voor de ploeg uit Amsterdam. Vanavond staat FC Volendam in de eigen Johan Cruijff Arena op het programma. Dit lijkt dan ook de wedstrijd waar de spelers iets willen terug doen voor het publiek. Wij denken dan ook dat zelfs 6-0 niet genoeg is voor de kritische supporters en dat Ajax vanavond blijft vuren op de goal van Volendam.

Deze wedstrijd richten wij ons in het speciaal op 1 man namelijk Edson Alvarez. Laatstgenoemde is het enig lichtpuntje bij Ajax de laatste weken, vooral tegen Feyenoord was hij volgens de kritische analysten de beste man aan Ajax kant. Laatste wedstrijd stond hij op de CV positie omdat Rensch geschorst was, vanavond keert hij naar verwachting terug in de verdediging waardoor Alvarez weer naar 6 schuift.

Vanavond adviseren wij Edson Alvarez schoten hieronder een overzicht hoeveel de Mexicaanse krijger schiet in het Ajax shirt.

Algemeen gemiddelde: 1.9 schoten per wedstrijd en gemiddeld 0.7 op doel per wedstrijd.

Laatste wedstrijden:

Feyenoord-Ajax: 2 schoten 0 OT

Ajax- Twente: 1 schot 1 OT (met rode kaart)

NEC-Ajax: 6 schoten 4 OT

Emmen-Ajax: 0 schoten

Ajax-PSV: 5 schoten 3 OT

Rangers- Ajax: 2 schoten 1 OT

Ajax- Liverpool: 2 schoten 0 OT

RKC-Ajax: 1 schot O OT (in de rust gewisseld blessure)

Ajax- Excelsior: 4 schoten 3 OT

Volendam Ajax: 2 schoten 0 OT

7 van de bovenstaande 10 wedstrijden behaald Alvarez over 1.5 schoten, voor deze odds adviseren wij alle lines mee te spelen aangezien wij meer dan 23 doelpogingen van Ajax verwachten.