Colorado Avalanche zet de vorm door tegen het geplaagde Anaheim Ducks onder de vleugels van Rantanan.

Momenteel is het kamp aan Colorado kant weer positief gestemd, na een zwak begin van het seizoen hebben zij nu 6 wedstrijden achter elkaar gewonnen en draaien Mackinnon en Rantanan weer op volle toeren. Anaheim Ducks verloor de laatste 6 van de 8 wedstrijden en verkeren momenteel niet in de vorm waarin zij willen.

Deze partij focussen wij ons op Rantanan de 26-jarige aanvaller van Colorado steekt in een uitstekende vorm momenteel. Normaliter scoort een speler meer punten uit assist als in goals, laat dit net omgedraaid zijn bij Rantanan. Momenteel heeft hij in 46 wedstrijden 58 punten gescoord, waarvan 32 goals en 26 assist. Er zijn maar 4 spelers die meer gescoord hebben dit seizoen als Rantanan, namelijk McDavid (40), Thompson (33), Robertson (33) en Pastrnak (37). Dit tegen de kant tekening aan dat Colorado niet het hele seizoen in vorm is geweest had hij weleens net een plaatsje onder McDavid kunnen staan.

Wij verwachten dat Colorado en Rantanan zijn vorm doortrekt en tippen dan ook een doelpunt voor Rantanan en een overwinning inclusief overtime voor de ploeg uit Colorado.