Die Adler pakken minimaal een punt in doelpuntrijke subtopper voor ruim drie keer je inzet!

Ik Vanavond is het weer tijd voor een wedstrijd in de Bundesliga. SC Freiburg neemt het thuis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd begint om 20:30 en wordt gespeeld in het Europa-Park-Stadion gelegen in Freiburg im Breisgau.

De wedstrijd staat onder leiding van de 44-jarige Duitser Deniz Aytekin. 

De thuisploeg, SC Freiburg, staat momenteel op de vijfde plaats in de Bundesliga met dertig punten uit zestien wedstrijden. De ploeg van Christian Streich wist negen wedstrijden te winnen. Daarnaast speelde ze drie keer gelijk en werd er vier keer verloren in de competitie.

In deze wedstrijden wist Freiburg 25 keer te scoren en moesten ze 23 goals incasseren. De topscorer van de nummer 5 is middenvelder Vincenzo Grifo, hij wist negen keer het net te vinden. 

De tegenstander, Eintracht Frankfurt, staat op de derde plaats met dertig punten uit zestien wedstrijden. De ploeg van Oostenrijker Oliver Glasner wist negen duels te winnen. Daarnaast speelde ze drie keer gelijk en werd er vier keer verloren. De topscorers van Eintracht Frankfurt zijn Daichi Kamada en Jesper Lindstrøm, beide wisten ze zeven keer te scoren. 

Dit is de 21ste keer dat beide teams tegenover elkaar staan. Daarnaast vielen in de vier van de laatste vijf onderlinge wedstrijden meer dan 2.5 goal. Deze onderlinge wedstrijd is dus een garantie voor veel goals.