Nummer twee van Engelse Championship wint eenvoudig van hekkensluiter!

De Championship in Engeland pakt de draad weer op. Na een korte onderbreking van een week of vier tijdens het WK begint de competitie vandaag weer met een vol programma. Een van die wedstrijden is Sheffield United, dat het thuis opneemt tegen hekkensluiter Huddersfield Town.

Sheffield United bezit momenteel de tweede plaats in het Championship. Tegenstander Huddersfield Town staat stijf onderaan en lijkt zich dit seizoen te moeten gaan opmaken voor degradatievoetbal. De ploeg staat nu reeds vier punten onder de degradatie streep.

Sheffield United was voor de onderbreking in een goede vorm en verloor van de laatste zes wedstrijden slechts een keer. Tegenstander Huddersfield Town pakte in twintig wedstrijden precies negentien punten. Daarmee is het dus als gezegd de nummer 24 van het Engelse Championship.

Wij verwachten dat Sheffield de thuiswedstrijd van vandaag, gespeeld op Bramall Lane in Sheffield, naar zich toe zal trekken. Mede ook door een behoorlijke waslijst aan blessures die Huddersfield Town kent. Liefst zes spelers zijn morgen niet van de partij vanwege blessures of ziekte.

Wij kiezen voor de weddenschap Sheffield United to win Asian Handicap -1. Dat wil simpelweg zeggen dat wanneer Sheffield United met een doelpunt verschil wint, de weddenschap gevoid wordt, maar wanneer het twee doelpunten of meer betreft de weddenschap winnend is. We zien het gezien de beroerde prestaties van Huddersfield Town zeker gebeuren dat Sheffield United hier met twee doelpunten verschil gaat winnen. Mocht het toch maar met een doelpunt verschil zijn, dan krijgen we de inzet terug!