Nummer elf en nummer twaalf maken er een doelpuntenspektakel van in Australië!

Vandaag treffen de nummer laatst en nummer voorlaatst van de Australische competitie elkaar. Rond de klok van half 1 (Nederlandse tijd) staan Western United en Perth Glory tegenover elkaar.

Beide ploegen kenden, gezien de huidige plaats op de ranglijst, geen al te beste start van de competitie. Perth Glory won van zijn vijf duels slechts een keer en verloor er dus vier, Western United won in zijn zes duels een keer, speelde een keer gelijk en verloor eveneens vier keer.

Western United scoorde in die zes wedstrijden wel tien keer, maar kreeg er ook zestien tegen. In totaal 26 treffers in zes duels, dat is een behoorlijk aantal. Zelfs een gemiddelde van meer dan vier treffers per wedstrijd. Perth Glory scoorde vier keer, en kreeg er tien tegen. Veertien treffers in vijf duels, ook een gemiddelde dat tegen de drie per wedstrijd aan zit. 

We verwachten dat beide ploegen zaterdag rond de klok van half 1 in het Macedonia Park in Perth niets anders gaan doen dan scoren. Gezien de statistieken vallen in wedstrijden van beide ploegen gemiddeld meer dan 2.5 doelpunten. Dat is ook de voornaamste reden dat we vandaag voor een over 2.5 doelpunten weddenschap gaan. Gezien de statistieken lijkt dit een zekerheidje, al weet je het natuurlijk nooit. 1.74 is echter wel een hele mooie odd voor deze aantrekkelijke weddenschap. Laat het maar doelpunten regenen aan het begin van deze middag in Australië!