Koploper in Australië trekt opnieuw aan het langste eind!

De huidige koploper van Australië, Melbourne City, is voortvarend begonnen aan de nationale competitie. De ploeg gaat deze ochtend op bezoek bij Sydney FC.

Melbourne City won van de eerste zes wedstrijden liefst vijf keer en speelde een keer gelijk. Het is daarmee de enige ploeg die nog ongeslagen is in de nationale Australische competitie. 

Deze ochtend neemt Melbourne City het in het Sydney Football Stadium in Sydney dus op tegen, jullie raden het vast al, Sydney FC. Die ploeg staat na zes wedstrijden op een zevende plaats. Het won twee keer, speelde een keer gelijk en verloor al drie keer. 

Melbourne City heeft daarnaast ook de topscorer van de competitie in de gelederen. Jamie Maclaren scoorde in de voorbije zes wedstrijden al acht keer. Daarmee staat hij stevig bovenaan aan de topscorerslijst in Australië.

Melbourne City is de meest scorende ploeg van de competitie. Het scoorde in zes wedstrijden al veertien keer. De Australische competitie staat er sowieso om bekend dat er veel gescoord wordt. Daarnaast kreeg Sydney FC al een hoop treffers tegen. Liefst twaalf. Dat is het op een na meeste van alle ploegen in de competitie. Enkel nummer voorlaatst Western United deed het slechter met zestien tegentreffers.

Mede door bovengenoemde feiten zien wij de ongenaakbare koploper Melbourne City morgen ook weer winnen op bezoek bij Sydney FC. Met een odd van 2.35 zien wij daarin mooie value voor een nog ongeslagen ploeg.