Morant etaleert hoogvorm en scoort erop los in NBA!

Ja Morant is zonder twijfel een van de revelaties van NBA in de afgelopen tijd. De scorende speler van de Memphis Grizzlies neemt het met zijn team vannacht op tegen de Detroit Pistons. 

Morant steekt in een blakende vorm. De afgelopen wedstrijd behaalde hij een zogenaamde Triple Double, wat wil zeggen dat hij minstens tien punten, tien assists en tien rebounds produceerde. Dat is slecht voor weinigen weggelegd in de NBA en het komt daardoor ook niet zo bijzonder vaak voor.

Die vorm zal hij maar wat graag willen doortrekken in deze wedstrijd. In het Fed Ex Forum in Memphis treedt hij rond de klok van 2 uur Nederlandse tijd met zijn team dus aan tegen Detroit Pistons, een affiche dat enkele dagen geleden ook al op de rol stond. Destijds wonnen de Memphis Grizzlies de wedstrijd met tien punten verschil, mede dankzij een goed scorende Morant.

Onze verwachting is dat de Amerikaan zijn vorm doortrekt en ook vannacht weer de nodige punten op het bord zal rammen voor Memphis Grizzlies. Voor minstens dertig punten krijgen we een ruime verdubbeling van onze inzet. Gezien zijn vorm, zijn beweeglijkheid, creativiteit en ongelooflijke scoringsdrang zien we dat zeker lukken vannacht. Ook krijgt Detroit veel punten tegen als ze tegen Memphis spelen. De laatste vijf onderlinge wedstrijden telkens minstens 118 punten.  De plaats op de ranglijst belooft ook veel goeds. Memphis staat derde in de Western Conference, Detroit teleurstellend veertiende in de Eastern Conference.