Boomlange Kameroener harkt punten en rebounds binnen in NBA!

Joel Embiid is de Kameroens-Frans-Amerikaanse center van de Philadelphia 76ers. Hij bezit de Kameroense nationaliteit en is met zijn imposante voorkomen van 2 meter en 13 centimeter en gewicht van 127 kilo een schrik voor elke tegenstander. 

Vanavond neemt hij het met zijn team op tegen de Los Angeles Lakers van Le Bron James. Die laatste is echter nog een twijfelgeval voor de wedstrijd van vannacht, wegens een kwetsuur aan zijn enkel. Ook Antony Davis is twijfelachtig vanwege ziekte. 

Rond de klok van half 2 Nederlandse tijd beginnen beide teams in het Wells Fargo Center in Philadelphia aan hun onderlinge wedstrijd. Embiid is een van de kopstukken van de 76ers. De meeste punten komen van hem af en ook vannacht is de verwachting dat Embiid zijn team weer bij de hand zal nemen. 

Philadelphia 76ers staat momenteel achtste in de Eastern Conference, Los Angeles Lakers staat op moment van schrijven slechts dertiende in de Western Conference. De laatste vier ontmoetingen eindigden allen in het voordeel van de Philadelphia 76ers. 

Embiid scoort er de laatste paar wedstrijden ook lekker op los. Zo behaalde hij in zijn laatste twee wedstrijden respectievelijk 37 en 35 punten. Minstens 25 punten moet dus komende nacht in onze ogen zeker wel gaan lukken. De verwachting is dat hij vanwege zijn lengte ook minstens tien keer een bal onderschept die terugkomt van de basket. Deze bet is te vinden en te maken via de Betbuilder optie van Bet365.