Belgische ploeg met ambities gaat voor de zege tegen beloftenteam!

Vanavond wordt er, ondanks het WK Voetbal in Qatar, ‘gewoon’ gevoetbald. Zo staat op het Belgische tweede niveau de wedstrijd tussen SK Beveren en de beloften van Anderlecht op het programma.

SK Beveren is een ploeg met ambitie, getuige de huidige tweede plek op de ranglijst. De ploeg hoopt dit seizoen promotie af te dwingen en is de eerste seizoenshelft in ieder geval goed gestart. Het staat slechts een puntje achter op koploper Beerschot, dat verleden seizoen degradeerde uit de hoogste klasse. 

Anderlecht -23 speelt wekelijks natuurlijk met een ander elftal en het zal vaak passen en meten zijn voor de coach. Dat zal het ook wel weer zijn op bezoek bij Beveren. Duidelijk is dat de thuisploeg vrijdagavond de favoriet is in Freethiel Stadion in Beveren. 

Om stipt acht uur in de avond blaast de Belgische scheidsrechter Clerkx voor een eerste keer op zijn fluit en schiet hij zo de wedstrijd in gang. Beveren wist dan wel de laatste paar thuiswedstrijden niet winnend af te sluiten, maar dat geldt ook voor de laatste paar uitwedstrijden van de beloften van Anderlecht. 

Wij verwachten dat Beveren de zege over de streep zal trekken in eigen huis en dat dit ook gepaard zal gaan met de nodige doelpunten. In de laatste 23 wedstrijden van Beveren vielen er achttien keer minstens drie doelpunten. Wij combineren daarom voor vanavond een winst van Beveren dan ook met over 2.5 doelpunten.