Sterspeler scoort en ziet land winnen voor drie keer je inzet

Cristiano Ronaldo en Portugal nemen het vanavond op tegen Zwitserland in de achtste finales van het WK Voetbal 2022 in Qatar. De Portugezen werden eerste in een poule met Uruguay, Ghana en Zuid-Korea. Zwitserland werd twee in een groep met Brazilië, Servië en Kameroen. 

Portugal won zijn eerste twee wedstrijden, tegen respectievelijk Ghana (3-2) en Uruguay (2-0. In de derde wedstrijd ging de ploeg, met een groot deel van de B ploeg op het veld, de boot in tegen Zuid-Korea. Het werd 2-1 voor de Zuid-Koreanen. 

Zwitserland won de ouverture met 1-0 van Kameroen, hield vervolgens lang stand tegen topfavoriet Brazilië (0-1) en verschalkte in een waanzinnig en spectaculair schouwspel directe concurrent Servië met 3-2. En zo boekten de immer degelijke Zwitsers op de laatste speeldag hun ticket voor de achtste finales van dit WK in Qatar. 

Cristiano Ronaldo is nog steeds de grote man bij Portugal. Overal waar de superster speelt, zullen de schijnwerpers op hem gericht zijn. Dat zal vanavond niet anders zijn. Cristiano Ronaldo scoorde al tegen Ghana en hoopt dat kunststukje nu te herhalen tegen Zwitserland en zo zijn land een plaats in de kwartfinale te schenken. 

Wij zien dat wel gebeuren en combineren een weddenschap van Portugal dat Zwitserland verslaat met een (of meerdere) doelpunt(en) van Cristiano Ronaldo. Dit levert ons in dat geval liefst drie keer onze inzet op. De bet is eenvoudig te maken en te spelen via de Betbuilder optie op Unibet.