Boomlange Amerikaan behaalt voldoende rebounds voor ruim tweemaal je inzet

Vannacht nemen Miami Heat en Detroit Pistons het tegen elkaar op in de nationale basketbalcompetitie van Amerika, de NBA. Miami Heat heeft Bam Adebayo in de gelederen, een behoorlijk lange Amerikaanse speler.

Hij is met zijn ruim twee meter een plaag voor elke tegenstander. Dat zal vannacht in de FTX Arena in Miami niet anders zijn voor tegenstander Detroit Pistons. Met zijn 2 meter en 6 centimeter zal hij de nodige ballen die afketsen op het bord van de basket, of op de basket zelf, gaan opvangen. 

Miami Heat won zelf 4 van de laatste 6 wedstrijden, waarin Adebayo telkens meespeelde. Tegenstander Detroit Pistons won maar 3 van de laatste 14 wedstrijden en is met alle respect een van de mindere ploegen in de competitie. Dat laat de veertiende, oftewel de voorlaatste, plaats in de competitie ook wel zien. Miami Heat doet het een stuk beter en staat negende, en lijkt zich te kunnen gaan richten op de play off plekken in dit NBA seizoen. 

Wij verwachten dus een wedstrijd die door Miami Heat gewonnen zal gaan worden, waarbij Bam Adebayo zal heersen en de nodige ballen zal gaan opvangen. Doet hij dit minstens tien keer, waardoor hij waarschijnlijk ook een double double zal gaan behalen, dan krijgen we onze inzet maar liefst 2.10 keer terug. Deze bet is te spelen via Bet365. We juichen vannacht dus voor Bam en de terugkerende ballen van de basket die hij dient op te vangen!