Wereldtopper sleept zege binnen in NBA ondanks goede prestatie supertalent

Komende nacht staan er weer een aantal mooie affiches op het programma in de NBA. Een van die wedstrijden is het treffen tussen Orlando Magic en Milwaukee Bucks. Beide ploegen komen elkaar tegen in het Amway Center in Orlando, de thuishaven van Orlando Magic.

Beide ploegen hebben een absolute ster in hun midden. Bij Milwaukee Bucks is dit zonder twijfel Giannis Antetokounmpo. De Griek is een van de beste, zo niet de beste speler van de NBA. Hij is licht geblesseerd aan zijn knie, maar lijkt het treffen met Orlando Magic van komende nacht te gaan halen. 

Bij Orlando Magic hebben ze een nieuw fenomeen in de NBA in de ploeg. Paolo Banchero kwam afgelopen zomer naar de ploeg nadat hij als eerst gekozen werd uit de zogenaamde NBA Draft. De Italiaan ontwikkelt zich stormachtig en maakt al erg indruk met zijn spel en zijn cijfers. 

Milwaukee Bucks is dus de favoriet voor de wedstrijd van komende nacht, maar we verwachten dat Orlando Magic onder leiding van Banchero toch behoorlijk weerstand gaat bieden. 

Onze verwachting is dat Banchero minimaal vijftien punten zal gaan scoren komende nacht. Dat is een aantal dat hij eigenlijk vrij gemakkelijk behaalt in de wedstrijden waarin hij (een hoop) speelt. Giannis gaat dit overtreffen en haalt liefst minimaal 25 punten. Daarmee trekt hij ook de zege voor zijn ploeg Milwaukee Bucks over de streep. Deze Bets zijn te combineren door middel van de betbuilder van Bet365.