Veelscorende speler van ongenaakbare ploeg haalt andermaal zijn gram

Een vol programma in de NBA vannacht. In de hoogste Amerikaanse basketbal competitie, en tevens de beste competitie ter wereld, worden komende nacht maar liefst twaalf potjes gespeeld. Een van die wedstrijden is koploper Boston Celtics tegen nummer elf Chicago Bulls.

De Boston Celtics is dit seizoen de ongenaakbare koploper in de Eastern Conference, de aparte ranglijst van Oost Amerika. De Bulls staan slechts op een elfde plaats, en zullen hun niveau moeten beteren om richting de bovenste regionen te gaan. Daar hopen ze vannacht in Boston in het TD Garden mee te beginnen.

Uitblinker dit seizoen aan de kant van de thuisploeg is de Amerikaan Jayden Brown. Samen met zijn maatje Jayden Tatum. Laatstgenoemde is een twijfelgeval voor de wedstrijd van vannacht en daarom komen de schijnwerpers waarschijnlijk op Brown te staan. 

In wedstrijden van de koploper Boston is er altijd wel iets te beleven. Zo is het zelden saai en ligt het niveau altijd wel hoog. Brown is daarin altijd een van de uitblinkers, zo niet de allerbeste. We verwachten dat ook nu de nodige gemaakt zullen worden in deze wedstrijd en zien daarom deze match wel tot minstens 215 punten gaan.

Daarin zal Brown zijn aandeel hebben met minstens 26 punten, zo is onze verwachting. Deze weddenschap is te vinden via de Betbuilder optie van Bet365.