Een doelpuntrijke pot in de Super League voor ruim vier keer je inzet!

Vanavond staat er een wedstrijd in de Griekse nationale competitie op het programma. Ionikos gaat het thuis opnemen tegen PAOK. De wedstrijd begint om 20:30 en wordt gespeeld in het Neapoli Stadium. Dit stadion is gelegen in de stad Nikala. De wedstrijd staat onder leiding van Petros Tsagarakis. 

De thuisploeg, Ionikos, staat met zeven punten uit elf wedstrijden op een één na laatste plaats. Ze wisten slechts één wedstrijd te winnen, van OFI Crete. Daarnaast werd er vier keer gelijkgespeeld en zes keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze tien keer te scoren en kregen ze twintig doelpunten tegen. De laatste drie duels werden niet verloren.

De tegenstander, PAOK, staat op een vijfde plaats met negentien punten uit elf wedstrijden. Ze wisten vijf wedstrijden in de Super League te winnen. Daarnaast werd er vier gelijkgespeeld en slechts twee keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze dertien keer te scoren en incasseerden ze tien goals. De topscorer van PAOK is Khaled Narey. De middenvelder wist vier goals te maken.

Dit is de derde keer in de geschiedenis dat Ionikos en PAOK het tegen elkaar opnemen. Ionikos wist één wedstrijden daarvan te winnen en de andere wedstrijd eindigde in een gelijkspel.