Buitenspeler van gevallen Spaanse topclub schiet meerdere malen en ziet aantal doelpunten vallen 

Valencia is lang niet meer de topclub die het ooit geweest is. De ploeg voetbalde het afgelopen decennium nog wel een aantal leuke resultaten bijeen, maar is niet meer de club die zich naadloos kan meten met bijvoorbeeld Real Madrid en FC Barcelona. 

Dit seizoen draait de ploeg ook maar mondjesmaat. Het staat momenteel twaalfde in LaLiga en moet vanavond eigenlijk winnen om niet met een schuin oog naar beneden te hoeven kijken. Tegenstander Real Betis doet het een stuk beter en staat op een vijfde plek, een plek die recht geeft op Europees voetbal volgend seizoen. Dat speelde Betis dit seizoen ook al. In de Europa League werd het ongeslagen groepswinnaar. Valencia is dus gewaarschuwd. 

De thuisploeg heeft Edinson Cavani in de gelederen, maar die is hoogst onzeker voor vanavond vanwege een blessure aan zijn enkel. Degene waar in dit geval het gevaar vanaf moet komen aan de zijde van Valencia, is buitenspeler Samuel Lino. Hij komt veel naar binnen en produceert dan zijn schoten. Zo scoorde bijvoorbeeld nog in de laatste wedstrijd van Valencia op bezoek bij Real Sociedad, een duel dat in 1-1 eindigde in het Baskenland.

We verwachten dat de wedstrijd tussen Valencia  en de bezoekers van Real Betis geen bloedeloze 0-0 zal worden. In de laatste acht ontmoetingen tussen beide clubs vielen minstens twee doelpunten. Als we minstens twee doelpunten via de Betbuilder optie van Bet365 combineren met minimaal drie schoten van Samuel Lino, een line die wij zeker haalbaar achten in deze thuiswedstrijd, dan komen we uit op een mooie ruime verdubbelaar.