Daily Double! Ploeg van Nederlandse coach wint mede dankzij topspits voor 2 keer je inzet!

In de zogeheten Schotse competitie is het vanavond weer tijd voor een lekkere voetbalavond. Om 20:45 speelt de nummer twee van de Premiership, Rangers FC tegen de nummer vier van de competitie, Heart of Midlothian, oftewel Hearts. Voor Rangers is het er alles aan gelegen om vanavond te winnen, zodat ze mogelijk een stapje dichterbij Celtic FC kunnen komen, terwijl Hearts juist het gat naar Rangers wilt dichten (momenteel 9 punten verschil).

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst staat momenteel op de tweede plek, met een achterstand van welgeteld zeven punten op hun grootste concurrent, Celtic. Rangers wist dit seizoen negen wedstrijden te winnen, twee wedstrijden speelden ze gelijk en er werden er ook twee verloren. In deze 13 wedstrijden kwamen ze 32 keer tot scoren en incasseerden ze 13 doelpunten. De Champions League campagne van dit jaar, was er één om snel te vergeten. De Schotten verloren alle groepswedstrijden en liggen daardoor direct uit de Europese competities.

De man in vorm bij Rangers is de Kroaat, Antonio Colak. Hij wist in 13 speelrondes al 11 doelpunten te maken. In de Champions League scoorde hij er ondanks de nederlagen toch nog drie doelpunten.

Hearts doet het dit seizoen degelijk. De ploeg van Robbie Neilson wist dit seizoen zes wedstrijden te winnen. Daarnaast speelden ze twee keer gelijk en verloren ze vijf keer. In deze 13 wedstrijden kwamen ze 23 keer tot scoren, en kregen ze er exact zoveel tegen.

Rangers zal op basis van de vorige onderlinge resultaten een makkie moeten hebben. De vorige vijf edities werden allemaal gewonnen door de ploeg van Van Bronckhorst.

Live Betting NL - de #1 op live wedden