Geplaagde hekkensluiter weet ook vanavond niet te winnen door toedoen van schietende Girona-spits

Elche beleeft vooralsnog geen prettig seizoen. De Spaanse ploeg staat kansloos laatste in LaLiga en lijkt zich langzaamaan op te gaan maken voor degradatie. Dat is een vroege conclusie, maar er lijkt gewoon sprake van een tekort aan kwaliteit.

Tegenstander Girona zal vanavond willen profiteren van de malaise bij Elche, dat met slechts vier punten en veruit het slechtste doelsaldo op plek twintig staat. Elche wist dit seizoen nog geen enkele keer te winnen en kreeg in iedere wedstrijd minstens een doelpunt tegen.

Girona staat momenteel veertiende en doet het zo een stuk beter. De ploeg heeft Valentin Castellanos in de gelederen en dat is de laatste wedstrijden de voorste man bij het team van trainer Michel. De Argentijn blinkt niet perse uit in het maken van doelpunten, maar weet toch geregeld een aantal schoten te lossen.

Tegen lastige tegenstanders als Real Madrid, Atletico Madrid en Atletic Bilbao schoot hij telkens twee keer. We verwachten dat Castellanos morgen, mede (of misschien wel vooral) door de zwakte van Elche, een aantal keer in schietpositie komt en de trekker zal overhalen. Hij zal minstens drie keer schieten en zo zijn aandeel hebben in een resultaat voor Girona.