Daily Double! Ploeg van Pioli wint doelpuntrijke pot voor ruim 2 keer je inzet!

Door het overvolle programma dit jaar, omdat het WK in de winter gespeeld wordt, moet er ook doordeweeks gevoetbald worden in de grote competities, zo ook in de Serie A. Op deze dinsdagavond neemt Cremonese het thuis op tegen de regerend kampioen, AC Milan. Er wordt om 20:45 afgetrapt in Cremona, dat gelegen is in het noorden van Italië. 

Promovendus Cremonese staat eigenlijk op de plek waar het hoort te staan, onderin de competitie. De club staat momenteel op de 18e plek, in de degradatiezone. Er werd nog geen één wedstrijd gewonnen dit seizoen. Zes keer werd er gelijk gespeeld en zeven keer verloren. In deze 13 wedstrijden wisten ze dus maar zes punten te halen. De ploeg Massimiliano Alvini scoorde dit seizoen elf keer en kreeg daarnaast 24 doelpunten tegen. 

De regerend kampioen, AC Milan doet het ook dit seizoen weer erg goed. Er werden negen wedstrijden gewonnen, twee gelijk gespeeld en twee verloren. In deze 13 wedstrijden kwam de ploeg van Stefano Pioli welgeteld 27 keer tot scoren en daarnaast kregen ze 14 doelpunten tegen. In de laatste zes gespeelde wedstrijden vielen er iedere keer meer dan tweeënhalf goals. In de Champions League wisten de Milanezen zich door de 4-0 overwinning tegen Salzburg te plaatsen voor de knock-outfase. 

Gezien de huidige vorm waar beide teams in zitten, zal het voor Cremonese een lastige avond worden. De ploeg wist de laatste drie wedstrijden niet te winnen, terwijl Milan in een betere vorm verkeert.