Baskische cultuurdrager neemt ploeg bij de hand en zorgt voor eenvoudige zege

Inaki Williams en Atletic Bilbao. Het klinkt als een niet te breken huwelijk, en dat is het wellicht ook. De spits speelt al enige tijd voor het eerste elftal van Bilbao en zal dat dinsdagavond tegen Real Valladolid ook weer gaan doen.

De selectie van Bilbao bestaat enkel uit spelers met een Spaans paspoort, maar daar is Inaki de enige uitzondering op. Sinds korte tijd is hij namelijk officieel Ghanees. Williams mag dan wel geboren en getogen zijn in Bilbao, in zijn paspoort staat nu geen Spaans vlaggetje meer.

Wel is hij nog steeds een van de toonaangevende spelers in het elftal van Ernesto Valverde. Inaki speelt al heel zijn leven bij Bilbao. Hij is dit seizoen de topscorer van de ploeg met vijf treffers. 

In de thuiswedstrijd tegen Real Valladolid, dat tiende staat, verwachten we dat nummer zeven Bilbao eenvoudig gaat winnen. Inaki zal opnieuw de gevaarlijkste man worden, want hij zal minstens drie keer schieten, waarvan ook minimaal een keertje op het doel van de tegenstander. Daar krijgen we een ruime verdubbeling voor terug. Te vinden via de Betbuilder optie van Bet365.

Live Betting NL - de #1 op live wedden