Jong PSV verliest voor de 4e keer op rij niet van tegenstander voor ruim drie keer je inzet!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Jong PSV gaat het thuis opnemen tegen Almere City. De wedstrijd begint om 20:00 en wordt gespeeld op complex De Herdgang, gelegen in Eindhoven.

De thuisploeg, Jong PSV, staat met zeventien punten uit dertien wedstrijden op een veertiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De Eindhovenaren wisten veer keer te winnen. Daarnaast werd er vijf keer gelijkgespeeld en vier keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze 21 keer te scoren en incasseerden ze 20 goals. De topscorer van Jong PSV is Jenson Seelt, hij maakte vier goals.

De tegenstander, Almere City, staat met twintig punten uit dertien wedstrijden op een negende plek in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Alex Pastoor wist zes keer te winnen. Daarnaast speelde ze twee keer gelijk en verloren ze vijf keer. In deze wedstrijden kwamen ze twintig keer tot scoren en kregen ze negentien doelpunten tegen. De topscorer van Almere City is Jeredy Hilterman, hij wist zeven keer het net te vinden. Ook gaf de aanvaller twee assists. 

De laatste twee onderlinge wedstrijden wist PSV te winnen. Daarnaast vielen er in acht van de laatste negen wedstrijden meer dan 2.5 goal.