Degradatiekraker eindigt in een gelijkspel voor ruim drie keer je inzet!

Vanavond staat de laatste wedstrijd in speelronde 14 in de Ligue 2 op het programma. Degradanten Metz en Saint-Étienne gaat het tegen elkaar opnemen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint Symphorien, gelegen in Metz. Fransman Olivier Thual moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden. De wedstrijd begint om 20:45. 

De thuisploeg, Metz, staat met vijftien punten uit dertien wedstrijden op de dertiende plaats in de Ligue 2. De ploeg van Laszlo Boloni wist vier keer te winnen. Daarnaast wisten ze drie keer gelijk te spelen en zes keer te verliezen. In deze wedstrijden wisten ze zeventien keer te scoren en moesten ze achttien goals incasseren. De topscorer van Metz is Georges Mikautadze, hij wist vier keer te scoren. 

De tegenstander, Saint-Étienne, staat met elf punten uit dertien wedstrijden op de negentiende plek in de Ligue 2. Ze wisten drie wedstrijden te winnen. Daarnaast werd er vijf keer gelijkgespeeld en vijf keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze twintig keer te scoren en kregen ze 23 goals tegen. De topscorer van Saint-Étienne is Jean-Philippe Krasso, hij wist acht keer het net te vinden.

De laatste drie onderlinge wedstrijden tussen Metz en Saint-Étienne werden niet verloren door Saint-Étienne. Daarnaast vielen er in vijf van de laatste zes wedstrijden minder dan 2.5 goal.