De Domstedelingen verliezen voor de vijfde keer op rij voor ruim drie keer je inzet!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Jong Utrecht gaat het thuis opnemen tegen FC Eindhoven. De wedstrijd begint om 20:00 en wordt gespeeld op complex De Zoudenbalch gelegen in Utrecht. 

De thuisploeg, Jong Utrecht staat op de laatste plaats met zes punten uit dertien wedstrijden. Er werd dit seizoen pas één keer gewonnen, van Helmond Sport. Daarnaast werd er drie keer gelijkgespeeld en negen keer verloren. In deze wedstrijden kregen maar liefst 25 tegendoelpunten en wisten ze slechts negen keer te scoren.

Van de laatste zeven wedstrijden van Jong Utrecht, werd er geen één gewonnen. Daarnaast werden de laatste vier wedstrijden allemaal verloren.

De tegenstander, FC Eindhoven staat op de vierde plek met 23 punten uit dertien wedstrijden. Ze wisten zes keer te winnen dit seizoen. Daarnaast speelde ze vijf keer gelijk en werd er twee keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze 22 keer te scoren en kregen ze vijftien doelpunten tegen. De topscorers zijn Ozan Kokcu, Naoufal Bannis en Charles-Andreas Brym. Alle drie wisten ze vier keer het net te vinden.

De laatste negen onderlinge wedstrijden heeft Eindhoven niet verloren. Daarnaast vielen er in de laatste zes wedstrijden meer dan 2.5 goal.