Dave Saves houdt zijn ploeg opnieuw recht voor bijna 4 keer je inzet!

In de Premier League staan Aston Villa en Manchester United vandaag tegenover elkaar. Man Udt verkeerd in een goede vorm. Van de laatste 10 duels wisten ze er 7 te winnen, speelden ze 2 keer gelijk, en verloren tegen hun stadsgenoot City. Met overwinningen tegen Liverpool, Arsenal en Tottenham kunnen we wel zeggen dat Ten Hag goede dingen aan het doen is. Verdedigend staan ze ook zeer goed. In de laatste 7 duels wisten ze maar liefst 6 keer de nul te houden.

Aston Villa kan onmogelijk tevreden zijn over de seizoenstart. Na 13 matchen gespeeld te hebben staan ze op de 17de plaats met slechts 12 punten. De vorm zit momenteel niet goed. Van de laatste 4 wedstrijden verloren ze er 3. Vorige week verloren ze met 4-0 tegen Newcastle, ook tegen Fulham (3-0) en Chelsea (0-2) hadden ze niets te zeggen. Aanvallend gezien lijkt het de laatste weken dus niet te lukken.

We verwachten vandaag opnieuw een sterke verdedigende prestatie van Man United. Mede door de slechte vorm van de aanval van Aston Villa verwachten we dat ze het net niet weten te vinden. Een notering van 3.80 vinden we gezien de statistieken zeer hoog.

Live Betting NL - de #1 op live wedden