Bijna 4 keer je inzet door deze doelpuntenmaker bij PSG!

De koploper in de Ligue 1 maakt vandaag de verplaatsing naar Lorient. Lorient is ook aan een goed seizoen bezig, aangezien ze op de 4de plaats staan. We moeten wel zeggen dat de vorm van de nummer 4 minder is dan eerder op het seizoen. Na een fantastische periode waarin ze 18/18 wisten te behalen, wisten ze in de afgelopen 3 wedstrijden niet te winnen. Zowel tegen Stade de Reims als tegen Troyes speelden ze gelijk, waarna vorige week in eigen huis werd verloren tegen Nice.

PSG verkeerd uiteraard in een goede vorm. Van de eerste 13 wedstrijden wonnen ze er 11 en speelden ze er 2 gelijk. Door deze goede prestaties staan ze 1ste met 35 punten. Ze wisten de laatste 3 matchen in de competitie te winnen, maar ook in de Champions League doen ze het goed. Zo wonnen ze afgelopen dinsdag met 1-2 in Juventus. De aanval van de ploeg uit de Franse hoofdstad is natuurlijk fenomenaal. Zo wist Kylian Mbappé de laatste 4 wedstrijden steeds het net te vinden. De 23-jarige spits zit momenteel aan 11 doelpunten in 12 matchen. Het feit dat hij vaak de penalty’s mag zetten helpt daar natuurlijk ook bij.

We verwachten vandaag een simpele overwinning voor PSG. De ploeg uit Parijs is eigenlijk te goed voor de Ligue 1, waardoor we eigenlijk elk weekend een zege mogen verwachten. Gezien de vorm van Mbappé, zien we hem vandaag wel 2 doelpunten maken.