Ruime overwinning voor recordkampioen levert jou ruim 3 keer je inzet op!

Vanmiddag om 15.30 uur nemen Hertha BSC en Bayern München het in het Olympiastadion tegen elkaar op. De dertiende speelronde van de Bundesliga gaat tussen de nummers veertien en twee van de ranglijst en staat onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert.

Thuisploeg Hertha BSC verkeert niet in de grootste vorm. In de laatste vijf duels wist de Oude Dame slechts vijf punten te behalen. In thuiswedstrijden werd dan al vier wedstrijden op rij niet verloren, slechts één van de laatste negen thuiswedstrijden werd ook daadwerkelijk winnen afgesloten. Daarmee lijkt Hertha vandaag weer een zware wedstrijd tegemoet te gaan tegen grootmacht Bayern München. De laatste overwinning van Hertha BSC in dit onderlinge duel dateert alweer uit 2018. Sindsdien werd er nooit meer gewonnen van der Rekordmeister.

Dat het een zware middag zal worden voor Hertha BSC wordt bevestigd dor de huidige vorm van Bayern. De ploeg van Julian Nagelsmann is al 10 wedstrijden ongeslagen in alle competities. In die tien wedstrijden werden maar één keer twee punten gemorst, in de Klassieker tegen Dortmund gaf het in de slotseconde een voorsprong nog weg. Hoewel Bayern nog steeds genoegen moet nemen met de tweede plaats, is de vorm weer helemaal terug sinds de stroeve start van de competitie.

Het is ook geen wonder dat Bayern München het net makkelijk weet te vinden. Daarom is een ruime overwinning voor Bayern München geen onlogische voorspelling. Hertha scoort echter ook redelijk makkelijk, waardoor de kans groot is dat beide teams een doelpuntje zullen mee pikken. Wij verwachten daarom een ruime overwinning voor Bayern, waarbij Hertha BSC wel haar doelpunt weet te maken.