Ruime en eenzijdige overwinning voor The Citizens levert jou ruim 2 keer je inzet op!

Zaterdagmiddag 16.00 uur, tijd voor het Premier League duel tussen Manchester City en Fulham. De wedstrijd in het Etihad Stadium zal in goede banen worden geleid door arbiter Darren England. Een op voorhand leuke wedstrijden, tussen twee ploegen met een absolute topspits in huis.

Het is echter maar de vraag of Manchester City beroep kan doen op haar topscorer. Erling Haaland heeft de afgelopen twee wedstrijden aan zich voorbij moeten laten gaan wegens een blessure, het is maar de vraag of hij vanmiddag al weer fit genoeg is om minuten te maken. Desondanks hebben the Citizens laten zien het ook zonder het Noorse wonderkind te kunnen, want beide wedstrijden zonder de Premier League topscorer werden gewonnen. In het eigen stadion staat inmiddels een winstreeks van 15 wedstrijden op de teller over alle competities.

Fulham mag zich echter ook rijk rekenen met een geweldige spits. De 28-jarige Aleksandar Mitrovic is dit seizoen de grote man bij Fulham en staat met 9 goals derde op de topscorerslijst van Engeland. De Serviër is al weer bezig aan zijn zesde seizoen in dienst van the Whites. Dat hij kan scoren heeft hij inmiddels ruimschoots bewezen, vorig seizoen maakte hij in 44 wedstrijden namelijk 43 doelpunten voor zijn ploeg. Dit zijn cijfers die prima kunnen worden vergeleken met die van Haaland, al maakte Mitrovic ze dat seizoen wel op het tweede niveau van Engeland. Mitrovic moet wel voorzichtig zijn met het pakken van nog meer kaarten, hij heeft al 4 keer de gele kaart gezien in de eerste twaalf wedstrijden van dit seizoen.

We verwachten dat Manchester City haar goede vorm doorzet en ruim langs Fulham weet te komen. Daarnaast verwachten we dat de verdedigers van Pep Guardiola het zal lukken om Mitrovic te bedwingen, en zo weer een clean sheet bij te kunnen schrijven. Dit lukte Manchester City 7 van de laatste 8 keer dat Fulham op bezoek kwam.