Degradatiekandidaat verliest weer voor 2,5 keer je inzet!

Vandaag, zaterdag 5 november, wordt er wederom gevoetbald in alle grote competities, zo ook in de Ligue 1. Angers zal het thuis gaan opnemen tegen RC Lens. Angers, die het dit seizoen verschrikkelijk doet, staat op de 20e plek. Lens daarentegen doet het fantastisch en staat op de 2e plek. Er wordt om 21:00 afgetrapt in het Stade Raymond Kopa.

Zoals eerder vernoemd, doet Angers het echt dramatisch. Er werd dit seizoen pas twee keer gewonnen. Daarnaast speelden ze ook twee keer gelijk en verloren ze maar liefst negen wedstrijden! De ploeg van Gérald Baticle scoorde dit seizoen al 14 keer in 13 wedstrijden, maar ze kregen daarnaast ook al 31 goals tegen. De laatste 5 wedstrijden werden allemaal verloren, wat de huidige vorm wel aangeeft van de Franse ploeg.

RC Lens heeft daarentegen echt een heel mooi seizoen. Er werden negen wedstrijden gewonnen, drie wedstrijden gelijk gespeeld en één wedstrijd verloren. In deze 13 wedstrijden kwamen ze 22 tot scoren en kregen ze 8 doelpunten tegen. De huidige vorm van Lens is ook erg goed, zo werd er maar één keer verloren in de laatste vijf wedstrijden, daarnaast wonnen ze er vier. De laatste drie wedstrijden werden allemaal gewonnen door de ploeg van Franck Haise.

De laatste drie onderlinge edities werden niet verloren door Lens. Daarnaast eindigde de duels vaak in een doelpuntrijke pot. In vijf van de laatste zes edities eindigde de wedstrijden in meer dan tweeënhalf goals.