Daily Double! Franse spits scoort wederom voor 2 keer je inzet!

Het is weekend, en dat betekent weer een lekker potje voetbal. Vandaag wordt er weer gevoetbald in de Serie A. AC Milan zal het thuis opnemen tegen Spezia. Er wordt om 20:45 afgetrapt in San Siro, de thuisbasis voor zowel AC Milan als Inter Milan. De arbiter van vandaag is Michael Fabbri.

De regerend kampioen, AC Milan, doet het ook dit seizoen gewoon weer netjes. Er werden acht wedstrijden gewonnen, twee gelijk gespeeld en ook twee verloren. Daarmee staat de ploeg van Stefano Pioli op de 3e plek, met 26 punten uit dertien wedstrijden. Al vijfentwintig keer wisten ze te scoren en kregen daarnaast dertien doelpunten tegen. Op thuisfront is AC Milan beresterk, zo werden er dit seizoen vijf wedstrijden gewonnen en één verloren.

Olivier Giroud, de Franse spits heeft een goede vorm te pakken, zo scoorde hij afgelopen week in de Champions League twee maal, in een 4-0 overwinning.

Spezia staat op de 17e plek, net boven de degradatiestreep. Er werden twee wedstrijden pas gewonnen. Daarnaast speelden ze drie keer gelijk en verloren ze al zeven wedstrijden. Tien keer wisten ze een doelpunt te maken, en daarbij kregen ze 22 doelpunten tegen! Spezia wist in uit wedstrijden nog geen punt te pakken, zes wedstrijden werden er verloren.

De onderlinge edities eindigen vaak in een doelpuntrijke wedstrijd, zo eindigde vier van de laatste vijf wedstrijden in meer dan tweeënhalf goals. Gezien de huidige vorm van beide teams, is het aannemelijk dat AC Milan vandaag de winst zal pakken.