Limburgers winnen doelpuntrijk KKD-duel voor bijna 3 keer je inzet!

Het is weer tijd voor een mooie vrijdagavond met KKD-voetbal! Vanavond nemen MVV Maastricht en Helmond Sport het tegen elkaar op. Helmond reist af naar het diepe zuiden van Nederland, waar de wedstrijd in Stadion de Geusselt om 20.00 begint.

MVV Maastricht wist vorige week op bezoek bij PEC Zwolle te stunten en staat nu op een mooie tweede plek in de KKD, slechts één punt achter op koploper Heracles. MVV is dan ook geweldig in vorm en speelde in de laatste vier competitieduels slechts één keer gelijk en wist de overige vier wedstrijden te winnen. De Sterrendragers uit Maastricht verloren dit seizoen nog geen enkele wedstrijd in eigen huis en zal vanavond vol goede moed aantreden tegen het laag geklasseerde Helmond Sport.

De bezoekers bezetten namelijk een teleurstellende negentiende positie op de ranglijst en weten daarmee alleen Jong FC Utrecht (ruim) achter zich te houden. Uit de eerste dertien wedstrijden van het seizoen wist de ploeg van trainer Tim Bakens slechts 12 punten te pakken. Relatief gezien is Helmond redelijk in vorm, want de helft van deze punten werd behaald in de laatste 5 wedstrijden. De wedstrijd van vorige week werd met 2-1 gewonnen, thuis tegen ADO Den Haag.

De wedstrijd tussen MVV Maastricht en Helmond Sport is vaak een doelpuntrijke pot. 5 van de laatste 8 duels eindigde met meer dan 2.5 goal. In 6 van de laatste 9 wedstrijden bij de Limburgers was dit eveneens het geval, voor Helmond Sport 7 uit 10 duels. Grote kans op wederom een doelpuntrijke wedstrijd dus.

MVV is de absolute favoriet gezien zowel de vorm van de ploeg als de stand op de ranglijst. Daarom verwachten wij winst voor MVV Maastricht in een doelpuntrijk duel.