Die Fohlen winnen weer eens voor bijna 3 keer je inzet!

Het is weer weekend en dat betekent weer een lekker avondje voetbal! Op deze vrijdagavond wordt er in de Bundesliga al weer lekker gebald. Borussia Mönchengladbach zal het thuis gaan opnemen tegen VfB Stuttgart. Er zal om 20:30 afgetrapt worden in het Borussia Park, waar capaciteit is voor zo’n 59.724 toeschouwers.

Borussia Mönchengladbach beleeft het seizoen erg wisselvallig. De ene week wordt er gewonnen, de andere week weer verloren. Met vier overwinningen, vier gelijke spelen en vier verlies partijen staat Gladbach op de 11e plek. In deze 12 wedstrijden werden er twintig doelpunten gemaakt en incasseerden ze negentien goals. De laatste periode gaat het een stuk minder goed voor de ploeg uit Gladbach, zo werden de laatste drie potten allemaal verloren. Eerst in de beker met 2-1 van Darmstadt, gevolgd door een nederlaag thuis tegen Eintracht Frankfurt en een uit wedstrijd bij Union Berlin.

VfB Stuttgart heeft een dramatisch seizoen en staat momenteel op de 15e plek, net boven de degradatiestreep. De ploeg van Michael Wimmer wist dit seizoen pas twee wedstrijden te winnen, daarnaast speelden ze er vijf gelijk en verloren ze er ook vijf. In deze 12 wedstrijden kwamen ze 15 keer tot scoren en kregen ze 21 tegendoelpunten.

Bij beide teams vallen er veel doelpunten. Bij Mönchengladbach vielen in de laatste zeven wedstrijden meer dan tweeënhalf goals, terwijl dit bij Stuttgart in acht van de laatste negen wedstrijden zo was. Ook onderling eindigt de wedstrijd vaak in een doelpuntrijke pot. In vier van de laatste vijf onderlinge edities eindigde de wedstrijd in meer dan tweeënhalf goals.

Live Betting NL - de #1 op live wedden