Daily Double! Zwollenaren kunnen de koppositie bestijgen voor ruim 2 keer je inzet!

Het is vrijdagavond en dat betekent een heerlijk avondje voetbal in de Keuken Kampioen Divisie, de tweede league van het Nederlandse profvoetbal. De nummer 18 van de ranglijst, TOP Oss zal het thuis gaan opnemen tegen de nummer 3 van de ranglijst, PEC Zwolle. De ene ploeg vecht voor punten om uit de onderste zone te komen, terwijl de ander na vandaag koploper kan zijn. Dit heerlijke potje voetbal begint om 20:00.

TOP Oss heeft een belabberd seizoen. Er werd dit seizoen pas vier gewonnen door de ploeg uit Oss. Daarnaast speelden ze één keer gelijk en verloren ze maar liefst acht wedstrijden. In deze 13 wedstrijden kwamen ze al wel 16 keer tot scoren, maar moesten ze ook 20 goals incasseren. De thuiswedstrijden verlopen ook nog niet helemaal vlekkeloos. In de zes thuiswedstrijden werden er maar zeven punten gehaald. Daarmee staan ze 19e op de ranglijst.

PEC Zwolle heeft een redelijk seizoen. De Zwollenaren zullen maar al te graag terug willen naar de Eredivisie, maar daarvoor zullen ze vandaag wel moeten winnen. De ploeg van Dick Schreuder won dit seizoen al acht wedstrijden, daarnaast speelden ze twee keer gelijk en verloren ze drie potten. In deze 13 potten kwamen ze al 28 keer tot scoren en kregen ze 17 doelpunten tegen. In uit wedstrijden is PEC de best presterende ploeg. Van de zes uitwedstrijden werden er vijf gewonnen en één verloren.

Beide teams scoren makkelijk doelpunten, maar incasseren ook makkelijk doelpunten. Met dit gegeven verwachten we vanavond een doelpuntrijke pot!