Baskische club stijgt naar plek drie voor ruim 3 keer je inzet!

Het is weer weekend en daarom tijd voor een wedstrijd in de La Liga. De nummer zeventien Girona gaat het thuis opnemen tegen nummer zes Athletic Club. De wedstrijd gaat om 21:00 van start en wordt gespeeld in Estadi Montilivi, gelegen in Girona. Dit stadion heeft capaciteit voor 11.810 bezoekers.

De thuisploeg, Girona, heeft tien punten weten te behalen uit twaalf wedstrijden en staan hiermee net boven de degradatiestreep. Ze wisten slechts twee keer te winnen, van Getafe CF en Real Valladolid. Daarnaast werd er vier keer gelijkgespeeld en zes keer verloren. In deze wedstrijden wist de ploeg uit Girona zestien keer te scoren en moesten ze twintig goals incasseren. Cristhian Stuani is de topscorer, hij wist vier goals te maken. 

De tegenstander, Athletic Club, heeft 21 punten weten te behalen uit twaalf wedstrijden en staat hiermee in de middenmoot. De ploeg van Ernesto Valverde wist zes keer te winnen, drie keer gelijk te spelen en drie keer te verliezen. In deze wedstrijden wisten ze twintig keer te scoren en moesten ze twaalf goals incasseren. Iñaki Williams is de topscorer van Athletic Bilbao in de La Liga. Hij wist vijf goals te maken en één assist te geven.

Dit is de vijfde onderlinge wedstrijden tussen Girona en Athletic Bilbao in de geschiedenis. Athletic Bilbao wist drie keer te winnen en Girona één keer.

Live Betting NL - de #1 op live wedden