2 toptalenten maken er een spetterende wedstrijd van in Parijs!

Vandaag staat er een kwartfinale op het programma die we in de toekomst ongetwijfeld nog vaker zullen zien. We hebben het over de wedstrijd tussen Alcaraz en Rune. Beide spelers zijn 19 jaar oud, en staan respectievelijk op de 1ste plaats en de 18de plaats op de ATP-ranking. We kunnen dus wel stellen dat dit niet de laatste keer zal zijn dat deze heren elkaar treffen.

Alcaraz is goed aan het toernooi begonnen. Hij wist zijn eerste 2 rondes beide met 2-0 in sets te winnen. Nishioka werd verslagen met 6-4/6-4, waarna Dimitrov 6-1/6-3 werd verslagen. De nummer 1 van de wereld zal dit toernooi ongetwijfeld willen winnen, aangezien hij in de afgelopen 2 toernooien toch niet helemaal kon overtuigen. In Basel verloor hij in de halve finale tegen Auger-Aliassime. De week daarvoor was de eerste ronde zijn eindstation in Astana, waar hij in straight sets verloor tegen Goffin.

Rune weet de afgelopen weken wel te overtuigen. In Stockholm wist hij in de finale met 6-4/6-4 te winnen van Tsitsipas. Vorige week moest ook hij zijn meerdere erkennen tegen Auger-Aliassime, waar hij met 6-3/7-5 van verloor. Deze week behaald de Deen wederom uitstekende resultaten. Met overwinningen tegen Hurkacz en Rublev versloeg hij al 2 top-10 spelers. Hurkacz werd met 7-5/6-1 verslagen, waarna hij met 6-4/7-5 te sterk was voor Rublev. We verwachten een spannende wedstrijd. Beide heren staan niet voor niets zo hoog op de wereldranking, ze kunnen zeer goed tennissen. In principe is Alcaraz nog de betere speler, maar de vorm van Rune spreekt in zijn voordeel.

Live Betting NL - de #1 op live wedden