Nederlands onderonsje eindigt in een gelijkspel voor ruim vier keer je inzet!

Het is weer tijd voor de laatste speelronde in de Europa League. 1. FC Union Berlin gaat op bezoek bij de Belgische club Royale Union Saint-Gilloise. De wedstrijd begint om 21:00 en wordt gespeeld in Stade Joseph Marien. Dit stadion is gelegen in Saint-Gilles. De wedstrijd staat onder leiding van de 37-jarige Andris Treimanis. 

De thuisploeg, Royale Union Saint-Gilloise, is nog ongeslagen in de Europa League en staat met dertien punten uit vijf wedstrijden bovenaan in Groep D. Ze wisten vier keer te winnen en één wedstrijd gelijk te spelen. In deze wedstrijden wisten ze elf keer te scoren en moesten ze zes goals incasseren. De topscorer van de Belgische club is Victor Okoh Boniface. Hij wist drie keer het net te vinden. 

Ook in de Pro League doet Royale Union Saint-Gilloise het aardig, na 15 wedstrijden staan ze op een vierde plaats met 32 punten. Ze wisten tien keer te winnen, twee keer gelijk te spelen en verloren drie keer.

De tegenstander, 1. FC Union Berlin, staat op een tweede plaats met negen punten uit vijf wedstrijden. Er werden drie wedstrijden gewonnen en twee wedstrijden minimaal verloren. In deze wedstrijden werden slechts twee goals geïncasseerd en drie goals gescoord. Opvallend genoeg is een verdediger de topscorer in de Europa League, Robin Knoche. Hij wist twee keer het net te vinden.

In de Bundesliga gaat het een stuk beter voor 1. FC Union Berlin, ze staan namelijk met 26 punten uit twaalf wedstrijden op een verrassende eerste plek. Ze wisten acht keer te winnen, twee keer gelijk te spelen en twee keer te verliezen.