FC Nantes pakt laatste strohalm en houdt hoop op de knock-outfase van de Europa League.

Vanavond staat er weer Europa League voetbal op het programma. Het is tijd voor de laatste wedstrijd in de poulefase. Olympiakos neemt het thuis op tegen de Franse ploeg FC Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Georgios Karaiskakis, gelegen in Piraeus. De Oekraïner Serhiy Boiko moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden. Het duel start om 18:45 in Nederlandse tijd.

De thuisploeg, Olympiakos, staat met twee punten uit vijf wedstrijden op de laatste plaats in Groep G. De Griekse club nog wist geen één keer te winnen. Er werd twee keer gelijk gespeeld en drie keer verloren. In deze wedstrijden kregen ze negen tegendoelpunten en wisten ze slechts twee keer te scoren. Youssef El Arabi wist één keer te scoren en is daarmee de topscorer van Olympiakos. 

De tegenstander, FC Nantes, staat met zes punten uit vijf wedstrijden op de derde plaats in Group G. Ze wisten twee keer te winnen en drie keer te verliezen. In deze wedstrijden wisten ze vier keer te scoren en kregen ze maar liefst elf goals tegen. 

De laatste wedstrijd moet gewonnen worden om nog kans te maken op de knock-outfase van de Europa League. 

Dit is de tweede keer in de geschiedenis dat Olympiakos en FC Nantes tegenover elkaar staan. De vorige ontmoeting eindigde werd het 2-1 in het voordeel van de Fransen. 

Live Betting NL - de #1 op live wedden