Daily Double! Nederlanders doen er alles aan om groepshoofd te worden, voor 2 keer je inzet!

Het is vanavond tijd voor de laatste wedstrijden in de groepsfase bij zowel de Europa League als de Conference League. In groep A is nog alles mogelijk, zo strijden Arsenal en PSV om de groepswinst, terwijl Bodø/Glimt en FC Zürich nog strijden om een plekje in de Conference League. Arsenal neemt het thuis op tegen Zürich en Bodø/Glimt neemt het thuis op tegen PSV. Beide wedstrijden zullen om 21:00 van start gaan!

Bodø/Glimt zit al in de eindfase van het seizoen op nationale gronden. Van de 28 gespeelde wedstrijden wisten de Noren er 16 te winnen, 6 keer speelden ze gelijk en 6 keer verloren ze. Met 54 punten staan ze momenteel op de 2e plek, en zullen zij strijden met de nummer 3, Rosenborg (één punt achterstand) en de nummer 4, Lillestrøm (vier punten achterstand) voor een kwalificatie ticket in de Conference League. In de Europa League wisten de Noren alleen te winnen van FC Zürich, daarnaast speelden ze gelijk tegen PSV. Er werd ook nog drie keer verloren, van Arsenal (2x) en Zürich.

PSV heeft met Cody Gakpo een topspeler in huis. De Nederlander is dit seizoen in alle competities al goed voor zo’n 29 doelpunten, in 18 wedstrijden. PSV staat in de Eredivisie op de tweede plek. Er werden negen wedstrijden gewonnen en drie wedstrijden verloren. In de Europa League staan de Eindhovenaren ook op de 2e plek, met 2 punten achter Arsenal. Als er vandaag gewonnen wordt door de ploeg uit de lichtstad, en Arsenal speelt gelijk of verliest, kroont PSV zich tot groepshoofd.

Live Betting NL - de #1 op live wedden