Topschutter schiet zijn team naar de groepswinst voor 3 keer je inzet!

Het is de laatste dag van de groepsfase in het grootste Europese toernooi, de Champions League. Voor veel teams staat er een hoop op het spel, zo ook bij Juventus en Paris Saint-Germain. Juventus strijd nog voor een plek in de Europa League, terwijl PSG strijd voor de groepswinst in de Champions League. Beide teams zullen hoe dan ook hun best moeten doen om hun doel te bereiken. De wedstrijd wordt om 21:00 afgetrapt in het Allianz Stadium, gelegen in Turijn.

Juventus heeft eigenlijk op alle fronten een dramatisch seizoen. Vorige week werden ze uitgeschakeld in de Champions League, door het Portugese Benfica. In de Serie A staat De Oude Dame op een matige 7e plek. Er werden zes wedstrijden gewonnen, vier wedstrijden gelijk gespeeld en twee wedstrijden verloren. Bij winst van Juve weten ze zich te plaatsen voor de Europa League.

Paris Saint-Germain heeft onder de nieuwe trainer Christophe Galtier een fantastisch seizoen. In de Champions League wisten ze al drie wedstrijden te winnen. Daarnaast speelden ze twee keer gelijk. Daarmee staat Les Parisiens op de eerste plek, met evenveel punten als Benfica. Bij winst zijn ze zeker van de eerste plek. Ook in de nationale competitie, de Ligue 1 doet PSG het goed. Elf wedstrijden werden er gewonnen en twee gelijk gespeeld. De laatste vier wedstrijden werden gewonnen en daarnaast verloor de Franse grootmacht al 32 wedstrijden niet!

De Franse superster, Kylian Mbappé verkeert eigenlijk dit hele seizoen al in topvorm. In de laatste drie wedstrijden wist Mbappé maar liefst 5 keer te scoren! In de Ligue 1 scoorde de Fransman al 11 keer, in 12 wedstrijden. In de Champions League wist hij al 6 keer te scoren in 5 wedstrijden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden