Ook Dortmund laat Kopenhagen met lege handen achter

Het is niet het seizoen gebleken van FC Kopenhagen. De Deense ploeg verzamelde deze Champions League-campagne slechts twee schamele puntjes en wist zelfs geen enkele keer te scoren.

Woensdag komt Borussia Dortmund op bezoek in de Deense hoofdstad. Een wedstrijd die nagenoeg om des keizers baard gaat. Dortmund is zo goed als zeker tweede, en de Denen kunnen geen plek meer opschuiven in de poule die verder Manchester City (1e) en Sevilla (3e) bevat.

Kopenhagen zal het voor eigen publiek vast nog gaan proberen, om deze campagne nog enigszins van het nodige cachet te voorzien. Wij verwachten echter dat het klasseverschil hier zal komen bovendrijven en uiteindelijk het verschil zal maken.

Dortmund is de favoriet voor deze wedstrijd en zoals je hierboven kan lezen is dat natuurlijk niet gek. Wij kiezen bij deze wedstrijd voor Dortmund -1, wat betekent dat we onze inleg terugkrijgen wanneer de Duitsers met een doelpunt verschil winnen maar rijkelijk beloond zullen worden wanneer het verschil twee doelpunten in het voordeel van Dortmund zal zijn.