Finalist van vorig jaar wint overtuigend in Parijs!

Het laatste ATP-toernooi van het jaar staat deze week op het programma. Er wordt getennist in Parijs, waar het ATP-1000 evenement doorgaat. Medvedev en De Minaur nemen het tegen elkaar op voor een plek in de 8ste finale. Medvedev staat momenteel op de 3de plaats op de wereldranking, waardoor het logisch is dat hij als favoriet wordt beschouwd.

Medvedev verkeerd in een goede vorm. Vorige week won hij het ATP- toernooi in Wenen, waar hij in de finale te sterk was voor een goed spelende Shapovalov. Op weg naar de finale versloeg hij onder andere Sinner, Thiem en Dimitrov, alle 3 de matchen won de Rus in straight sets. Tot aan de finale speelde Medvedev steeds maximum 18 games in elke wedstrijd.

De Minaur speelde deze week al in de 32ste finale. Daar versloeg hij Korda in 3 sets. De Australiër zal blij zijn met deze overwinning, aangezien hij vorige week in de eerste ronde al werd uitgeschakeld door Rune. Ook de week ervoor was Rune te sterk voor de nummer 25 van de wereld. Toen verloor De Minaur in de halve finale in Zweden.

We verwachten vandaag een simpele overwinning voor Medvedev. De Rus behaald goede resultaten, waardoor deze lijn goed haalbaar lijkt. We denken dat Medvedev doormiddel van zijn goede baselinespel te sterk zal zijn voor De Minaur.