Een tiebreak in Parijs zorgt voor ruim 2 keer je inzet!

Draper en Tiafoe staan vandaag tegenover elkaar in Parijs. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarvan de winnaar het waarschijnlijk mag opnemen tegen Medvedev.

Draper is het afgelopen jaar doorgebroken op de ATP-tour. Hij staat momenteel 45ste van de wereld, en we kunnen wel zeggen dat hij met momenten indruk heeft gemaakt. Deze week versloeg hij in de eerste ronde al thuisspeler Rinderknech met 6-3/6-4. Ook de afgelopen 2 weken liet hij goede dingen zien. Vorige week werd hij in Basel in 3 sets uitgeschakeld door de nummer 1 van de wereld Alcaraz. De week daarvoor was de 8ste finale zijn eindstation in Antwerpen, waar hij in 3 sets verloor tegen Hurkacz. Tegen de Pool speelde Draper 2 tiebreaks. Een opvallende statistiek van zijn wedstrijd tegen Rinderknech is zijn % punten gewonnen op eerste opslag, dit was maar liefst 97%.

Tiafoe speelde maandag zijn eerste ronde tegen Sonego. Hij versloeg de Italiaan met 6-4/6-4, en kreeg geen enkel breakpoint tegen. Tiafoe wist 84% van zijn eerste servicepoints te winnen. Vorige week was de Amerikaan actief in Wenen, waar hij, net zoals Draper, werd uitgeschakeld door Hurkacz. Ook Tiafoe verloor in 3 sets, en ook hij speelde een tiebreak.

We verwachten vandaag een spannende wedstrijd. Beide spelers beschikken over een prima opslag gevolgd met goede slagen. 3 sets is zeker niet uitgesloten, waardoor er uiteraard meer kans is op een tiebreak.

Live Betting NL - de #1 op live wedden