Daily Double! Engelsen blijven ongeslagen voor 2 keer je inzet!

Ook in groep G komt de groepsfase tot een einde. De nummer 1, Manchester City, zal het om 21:00 thuis gaan opnemen, tegen het Spaanse Sevilla. De Spanjaarden staan op de 3e plek en zijn al zeker van Europa League. The Citizens zijn daarentegen ook al zeker van een plek in de knock-outs in de

hoogste competitie, de Champions League. De Engelsen zijn ook al groepshoofd.

De regerend kampioen, Manchester City doet het in zowel de Champions League als in de Premier League uitstekend. In de nationale competitie werden er 9 wedstrijden gewonnen door de ploeg van Pep Guardiola. Daarnaast werden er twee wedstrijden gelijk gespeeld en één verloren. Ze wisten al 37 keer te scoren en kregen pas 11 doelpunten tegen. In de Champions League verloor de Engelse ploeg nog niet. Drie keer werd er gewonnen en twee keer werd er gelijk gespeeld. In deze vijf wedstrijden scoorden ze 11 keer en incasseerden ze pas 1 doelpunt!

Sevilla heeft zowel nationaal als internationaal een dramatisch seizoen. In La Liga staat de Spaanse ploeg op de 18e plek, in de degradatiezone. Ze wisten pas twee keer te winnen. Daarnaast speelden ze vier keer gelijk en verloren ze al zes wedstrijden! De ploeg van Jorge Sampaoli scoorde pas 11 keer en kregen al 19 doelpunten tegen! In de Champions League wisten de Spanjaarden één keer te winnen, twee keer gelijk te spelen en verloren ze twee wedstrijden. Ze kwamen vijf keer tot scoren en moesten negen goals incasseren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden