Verrassende poulewinnaar in de Champions League voor ruim vijf keer je inzet!

Het is weer tijd voor de Champions League. De laatste poulewedstrijden staan op het progamma. Één wedstrijd daarvan is Bayer 04 Leverkusen tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in de BayArena, gelegen in Leverkusen. Om 18:45 blaast de Italiaanse scheidsrechter Maurizio Mariani op zijn fluit voor het begin van de wedstrijd.

Bayern 04 Leverkussen staat met vier punten uit vijf wedstrijden op de laatste plaats in Groep B. De Duitse club wist slechts één keer te winnen, tegen Atletico Madrid. Daarnaast werd er ook één keer gelijkgespeeld tegen de Spaanse club. Ook werd er drie keer verloren, waarvan één keer tegen de aankomende tegenstander Club Brugge. De ploeg van Xabi Alonso wist slechts vier keer te scoren en kreeg acht doelpunten om de oren. Moussa Diaby is de topscorer in de Champions League, de middenvelder maakte twee goals.

Van de laatste vijf wedstrijden in alle competities, wist Bayer Leverkusen er geen één te winnen. 

De uitploeg, Club Brugge, staat op een verassende eerste plek met tien punten uit vijf wedstrijden. Ze wisten drie keer te winnen, van Leverkusen, Porto en Atletico Madrid. Daarnaast werd er gelijkgespeeld tegen Atletico Madrid en verloren van FC Porto. In deze wedstrijden incasseerden ze vier goals en wisten ze zeven keer te scoren. Ferran Jutglá en Kamal Sowah zijn de topscorers, beide wisten twee keer het net te vinden.