Spannend duel om Champions League-overwintering levert jou 4,5 keer je inzet op!

De belangen zijn gigantisch vanavond bij de wedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en Eintracht Frankfurt. Op het spel staat overwintering in de Champions League, in een poule waar alles nog mogelijk is. Iedere ploeg kan in groep D nog groepshoofd worden, maar ook nog laatste. Om 21.00 uur vanavond vechten Sporting Lissabon en Eintracht Frankfurt in ieder geval een direct duel uit voor een plekje bij de laatste 16. De wedstrijd zal onder leiding staan van Sloveens scheidsrechter Slavko Vinčić.

Het thuisvoordeel is voor de ploeg uit Portugal. Met 7 punten uit de eerste vijf duels delen ze plek 2 met de tegenstander van vanavond, Eintracht Frankfurt. Het onderlinge duel in Duitsland werd door Sporting overtuigend gewonnen: 0-3. Aan de Portugezen de taak om dit kunstje in het eigen Estádio José Alvalade te herhalen. Van de laatste vijf wedstrijden in eigen huis werden er 4 gewonnen, enkel Olympique Marseille was in de Champions League te sterk en ging er met de volle buit vandoor. De huidige nummer vijf van de Portugese competitie zal desondanks met vertrouwen beginnen aan de wedstrijd.

Eintracht Frankfurt staat eveneens vijfde in de nationale competitie. De meest recente winnaar van de Europa League hoopt na de winter natuurlijk nog steeds op het hoogste niveau in Europa mee te spelen. Daarvoor zullen ze wel moeten winnen, aangezien zowel doelsaldo als onderling resultaat in het voordeel van Sporting is. Frankfurt zal daarbij rekenen op Daichi Kamada. De Japanse middenvelder was in de Bundesliga al goed voor 7 goals en 3 assists.

De favoriet voor vanavond is Sporting, en ook wij verwachten dat Sporting overwintering in de Champions League af gaat dwingen. Sporting wist echter al 9 wedstrijden op rij niet ‘de nul’ te houden, dus denken wij dat ze ook vanavond weer een tegengoal zullen incasseren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden