Kane en Tottenham stellen kwalificatie veilig in Marseille

In groep D blijft het tot op de laatste speeldag spannend. Sporting, Frankfurt, Tottenham en Marseille maken allen nog aanspraak op de volgende ronde. De twee laatstgenoemden staan vanavond in het Zuid-Franse Marseille tegenover elkaar.

Tottenham leek zich vorige week in de thuiswedstrijd voor even al in de volgende ronde te wanen. De ploeg leek met de overwinning aan de haal te gaan, maar de VAR gooide roet in het eten. Daardoor moeten de Londenaren nog vol aan de bak op de laatste speeldag.

Bij een gelijkspel is Spurs zeker van plaatsing voor de laatste zestien. De uitwedstrijd bij Marseille zal geen gemakkelijke zijn, want de Fransen zullen met de steun van het fanatieke thuispubliek voor het hoogst haalbare gaan. Bij een overwinning maken zij weer een hele goede kans op overwintering in de Champions League.

Een heetgebakerd potje dus. Het zal beide ploegen doen besluiten met de sterkste elf te spelen, aangezien de belangen immens zijn. Topspits Harry Kane zal zijn ploeg bij de hand nemen en voorop gaan in de strijd. Tottenham zal naar onze verwachting minimaal een gelijkspel uit het vuur slepen, waarbij Kane minstens driemaal schiet.

Live Betting NL - de #1 op live wedden