Franse sterspeler redt het vege lijf van teleurstellende grootmacht

Atletico Madrid stelt dit seizoen behoorlijk teleur in de Champions League. De club leek het op voorhand getroffen te hebben met de loting in poule B, maar na vijf speeldagen maakt Atletico geen kans meer op de volgende ronde van de Champions League.

De ploeg zal nog alles op alles moeten zetten om ook na de winter Europees actief te zijn, zij het in de Europa League. Mocht Bayer Leverkusen een beter resultaat halen dan Atletico, dan zijn de Spanjaarden volledig uitgeschakeld. Werk aan de winkel dus.

Antoine Griezmann raakt de laatste weken wel steeds beter in vorm. De Fransman is eindelijk een definitief eigendom van Atletico en kan zo weer hele wedstrijden spelen.

We verwachten doelpunten in deze pot. Porto scoorde in vier van de vijf Champions League wedstrijden dit seizoen. Atletico krijgt makkelijk treffers tegen, maar heeft kwaliteit genoeg om altijd wel een doelpunt te prikken. Daarnaast zal de ploeg wel moeten, want geen Europees voetbal na de winter is een doodsteek. Wij verwachten, mede denkend aan de 2-1 in de heenwedstrijd, dat beide ploegen scoren en dat Antoine Griezmann zijn ploeg bij de hand zal nemen. Te vinden via de Betbuilder op Bet365.